Blir du med og lager en idébank til NAV?

Posted on 05/06/2011

3Bloggeren og ordførerkandidaten Marit Elisebet Totland vil ta grep – hun vil lage en idébank til NAV!

I stedet for at vi som er langtidssyke og uføre skal sitte og vente på å bli hørt, vil hun selv starte et arbeid med å samle inn ideer og brukererfaringer som kan være nyttige for NAV. Hun sier følgende om ideen på bloggen sin:

No er det slik at det finnes ganske mange enkeltpersonar rundt i landet som sit på ein kompetanse NAV treng. Skulle me gå saman om å laga ein idebank til NAV? Ikkje for å vera ekle, vanskelege eller protestantiske, men rett og slett for å peika på flaskehalsar, tungvinte system som kan bli enklare eller uynskte konsekvensar av systemet slik det er i dag.

Jeg må si jeg støtter dette forslaget av hele mitt hjerte! Hvis du også har meninger og synspunkter som kan være interessante for NAV, foreslår jeg at du hopper over til Marit Elisbet Totlands blogg «Ut av Uføre(t)» NÅ og melder inn dine ideer!

Bare tenk deg at du kan foreslå hva du vil til NAV! At det nå sitter en politiker, en ordførerkandidat her som vil høre dine erfaringer og som lover å ta dem videre? Er ikke det flott, så vet ikke jeg! Kjør på nå folkens, skriv ned alle de tingene vi har snakket om i kommentarfelt, på Facebook, på Twitter… Dette kan bli bra!

Og fortsatt god søndag! 🙂

Reklamer