«De bortgjemte» ~ Jørgen Jelstad

Posted on 18/05/2011

0


Hentet fra ME-foreningens sider:

«Foran et publikum på drøyt 30 personer fortalte journalist og forfatter Jørgen Jelstad om sin kommende bok «De bortgjemte – og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom», under markeringen av den internasjonale ME-dagen torsdag 12. mai. JrgenJelstad

Det ble en interessant seanse, der Jørgen fortalte om de utfordringene han hadde møtt underveis i prosessen. Det gjorde også sterkt inntrykk på tilhørerne da Jørgen leste utdrag fra dokumentarboken sin. Det ene utdraget handlet om hans egen vei inn i bokprosjektet, det andre om flere av de mange pasienthistoriene Jørgen presenterer gjennom boken.

«Noe er i ferd med å skje,» står det i bokens åpning – og vi i ME-foreningen håper Jørgen får rett i det. Ifølge ham står vi nå midt oppe i de mest begivenhetsrike årene av ME-historien på mange år, og kanskje har vi om noen år funnet løsningen på gåten.

Regissør Pål Winsents filmet hele bokbadet på Frivillighetens Hus torsdag 12. mai – og her kan du se den timelange filmen fra arrangementet.

Boken blir trolig ikke å få tak i før august, men kan allerede nå bestilles via nett, for eksempel på www.bokkilden.no.«

Reklamer
Posted in: ME-foreningen