Vil du være med å bidra til at forskning på ME og XMRV får økt støtte?

Posted on 22/04/2011

1


JP Morgan Chase & Co er et av verdens største bankkonsern. I løpet av de siste 5 årene har de, via Chase Community Giving Program, delt ut over 100 millioner amerikanske dollar til non-profit-organisasjoner, med fokus på samfunnsutvikling, utdanning og kunst og kultur. Nå har de gjort det mulig for deg å være med på å avgjøre hvem som skal motta deler av mer enn 5 millioner amerikanske dollar.

En av årets søkere til Chase Community Giving Program er  Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease (WPI).  Judy Mikovits er en av verdens fremste forskere på XMRV og jobber ved WPI. WPI jobber for å utvikle behandlingsformer, diagnostikk og forebyggende strategier for ME, CFS, kronisk Lyme (borreliose) , GWS (Gulf War Syndrom), fibromyalgi, atypisk MS og autisme, samt støtte medisinsk utdanning og opplæring av leger.

Ønsker du å være med på å sørge for at WPI blir en av de som vil motta støtte fra Chase Community Giving Program?

Da klikker du deg inn på denne Facebooksiden: http://apps.facebook.com/chasecommunitygiving/ og søker opp WPI ved å skrive «Whittemore Peterson Institute» i søkefeltet (search for charities).

Klikk deretter på linken til Whittemore Peterson Institute for neuro-immune disease og tykk på stem (vote).

Hvem som får støtte er avhengig av antall stemmer, så din stemme teller.

Reklamer