WPI starter behandlingssenter i mai

Posted on 28/01/2011

4


Under foredraget i Santa Rosa tidligere denne måneden ble det nevnt flere nye leger og forskere som blir tilknyttet Whittemore Peterson Institute for Neuro-Immune Disease (WPI).

En av disse er Dr. Jamie Deckoff-Jones, som mange kjenner fra hennes blogg der hun skriver om erfaringene med egen-behandlingen med antiretrovirale medisiner som hun og datteren har tatt en stund.

I dag har hun et innlegg hvor hun forteller at hun blir Direktør for kliniske tjenester ved Klinikk for Nevro-Immune sykdommer ved WPI. I innlegget beskriver hun hvordan de regner med å ta i mot pasienter fra hele verden for utredning og behandling, og at oppfølging blant annet vil foregå på telefon/Skype og mail.

Dette er virkelig gode nyheter! At WPI er kommet så langt i sitt arbeid at de starter en klinikk for å behandle pasienter, og er i full gang med å ansette leger, sykepleiere og administrativt personale – det gir håp for mange!

Les innlegget hennes, det har virkelig tanker om hvordan klinikken skal drives som er fullt tilrettelagt for ME-pasienter. Pasienter som kommer langveisfra skal få god tid, og oppfølging over flere dager og ikke bli sendt hjem uten at de føler de har oppnådd noe. Hun sier også at på sikt håper de å kunne tilby både behandling og rehabiliteringsopphold.

 

 

 

Reklamer